Tuesday, October 27, 2009

Juriy Venelin str.

7 comments:

  1. много хубава снимка, мерси че я споделяте със всички в мрежата, поздрави

    ReplyDelete
  2. Хубава снимка. Не минавам много често от там и за това не съм забелязала дали нещо се е променило от тогава до сега. Следващия път ще погледна. Надявам се боклуците от кашпата да ги няма... Графитите обикновено често биват сменяни с други, едва ли ще са същите...

    ReplyDelete
  3. Скоро минавах от там, снимката не е много актуална вече...

    ReplyDelete
  4. Снимката,която си сподели с нас е доста интересна.Хубаво е станало и показва един тротоар, който благодарение на тези метални прегради е останал свободен за преминаване от пешеходците.Иначе е напълно невъзможно,освен ако не се качиш върху тях да вървиш.Вижда се и красиво нарисувана стена с шпреъове,типична наша гледка.Радвам се че поне напоследък започнаха да рисуват смислени неща, а не прост някакви имена подписи или драсканици.Поне не се виждат и боклуци на пътя.

    ReplyDelete
  5. Това е един типичен поглед на малките улички в центъра.Типична за жалост.Няма място къде да минават пешеходците.Надраскани навсякъде.Хубаво е че има инициативи, които позволяват на тези творци пак да драскат по стени, но на конкретни места, както и по трафопостовете и тези метални кутии които са за ток.Така стават много по приятни и интересни за очите, стига да са нарисувани качествени и стойностни нея.Има и знак който показва забранено паркирането ако добре се ориентирам, но уви кой ли ги спазва.

    ReplyDelete
  6. Типична гледка с такива надраскани стени, дано да се промени това след години.

    ReplyDelete
  7. Центърът ни е много красив, даже има улички, които ако застенеш може да се запиташ дали си в България с една хубава архитектура, чисто и приятно да се разхождаш, но уви има и подобни където на всеки ъгли може да е види някаква драсканица или най-вече паркирали коли, от които едва човек може да се размине.Вярно че хората там живеят и няма къде другаде да ги паркират, но пък от друга гледна точка за пешеходците е не правилно.За майките с колички къде да минат. Сега в този зимен сезон особено е невъзможно.Благодаря за споделената снимка и дано често го правите.Блога е страхотен.

    ReplyDelete